İstiklalden İstikbale Köprü Oluyorum Müsabakalarında Dereceye Girdik

Okulumuz ev sahipliğinde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Resul AĞIRTAŞ tarafından düzenlenen, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel organize edilen "İstiklalden İstikbale Köprü Oluyorum" isimli, komşu beldelerde bulunan ortaokullar arası Futbol ve Voleybol turnuvasında kazananların ödülleri düzenlenen törende verildi. Akçakiraz Belediyesi önünde düzenlenen törende belediye başkanı Sabahattin KAYA öğrencilere konuşma yaptı. Öğrencilerin ödülleri Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin KAYA ile turnuvaya katılım sağlayan okul müdürlerimiz tarafından verildi. Okulumuz erkek futbol takımı turnuvada 3. olurken, kız voleybol takımımız turnuvada 2. oldular. Dereceeye giren takımların para ödülünü Akçakiraz Belediyesi karşıladı. Emek veren, katılan herkesi tebrik ediyor, maddi destek veren Akçakiraz Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz.

03.11.2023 105

03-11-202303-11-202303-11-2023